Suquet d´anxoves

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo d'anxoves fresques-Dues tomates grosos-Pebre negre-Pebre vermell-Sal-Oli-Aigua-

4 racions

Utensilis

Una escorredora,una cullera de fusta,un cassó gros i una cassola de ferro colat.

Elaboració

Començarem , per netejar les anxoves, traient el cap i tripa. Després posarem una cassola al foc amb un cul d'oli i força tomata ratllada. Sofregirem be a foc baix, afegirem pebre negre i pebre vermell , en una quantitat generosa, i afegim també al mateix temps les anxoves, tot junt. Després afegim aigua calenta fins a cobrir, i farem coure un quart d'hora.Aquest es un suquet que ha de quedar un suc vermell .

45min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3399 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: