Suquet d´anxoves
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Facil
Ingredients
- Un quilo d'anxoves fresques-Dues tomates grosos-Pebre negre-Pebre vermell-Sal-Oli-Aigua-
4 racions
Utensilis
Una escorredora,una cullera de fusta,un cassó gros i una cassola de ferro colat.
Elaboració
Començarem , per netejar les anxoves, traient el cap i tripa. Després posarem una cassola al foc amb un cul d'oli i força tomata ratllada. Sofregirem be a foc baix, afegirem pebre negre i pebre vermell , en una quantitat generosa, i afegim també al mateix temps les anxoves, tot junt. Després afegim aigua calenta fins a cobrir, i farem coure un quart d'hora.Aquest es un suquet que ha de quedar un suc vermell .
45min
Etiquetes: Peix Suquets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3399 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.