Rogers fregits
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Facil
Ingredients
- Quatre rogers-Un raig d'oli d'oliva-Un pols de sal-Un parell de talls de llimona-Una mica de farina-
1 racions
Utensilis
Pape absorvent,unes pinces de cuina i una paella.
Elaboració
Primer de tot hem de tenir els rogers mes aviat grossets , nets sense cap i tripa. Els salem una mica i els passem per farina. Posem una paella al foc amb un raig d'oli a calen-tar, i un cop sigui ben calent i posem els rogers i els anem girant fins veure que son rossos per fora. Els posem en paper de cuina per absorbir l'oli i els passem a un plat per servir. Els ruixem amb suc de llimona i estaran a punt.
20min
Notes
Algu coneixara mes aquest peix pel nom de Molls, al nord de la Costa Brava en diem Rogers.
Etiquetes: Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4734 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.