Rogers fregits

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre rogers-Un raig d'oli d'oliva-Un pols de sal-Un parell de talls de llimona-Una mica de farina-

1 racions

Utensilis

Pape absorvent,unes pinces de cuina i una paella.

Elaboració

Primer de tot hem de tenir els rogers mes aviat grossets , nets sense cap i tripa. Els salem una mica i els passem per farina. Posem una paella al foc amb un raig d'oli a calen-tar, i un cop sigui ben calent i posem els rogers i els anem girant fins veure que son rossos per fora. Els posem en paper de cuina per absorbir l'oli i els passem a un plat per servir. Els ruixem amb suc de llimona i estaran a punt.

20min

Notes

Algu coneixara mes aquest peix pel nom de Molls, al nord de la Costa Brava en diem Rogers.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4734 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: