Entrepà de pernil dolç i ceba
Categoria:
Altres
Dificultat: Facil

Ingredients
- Una barreta de pa-Dues llesques de pernil dolç-Una ceba petita-Oli d'oliva-Una tomata de sucar pa-
1 racions
Utensilis
Un ganivet de tallar pa i un ganivet .
Elaboració
Obrim la barreta de pa , la suquem amb la tomata, seguidament i tirem un raig d'oli d'oliva . Després i posem al damunt del pa , el pernil dolç. Ara agafem la ceba i la pelem , la posem enrotllada amb un drap de cuina i l'esclafem amb el puny amb força, ens quedarà esmicolada i perdrà la fortor . La posem sobre del pernil dolç i tanquem l'entrepà.
15min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2249 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.