Espinacs amb cansalada
Categoria:
Llegums i verdures
Dificultat: Facil
Ingredients
- Espinacs frescos-Dues xulles de cansalada viada-Oli d'ol
1 racions
Utensilis
Una olla grossa, una cullera de fusta, una escorredora i una paella.
Elaboració
Primer de tot bullim els espinacs amb aigua i sal i un cop bullits els retirem del foc i els escorrem i reservem de moment. Posem una paella al foc amb oli a calen-tar. Mentrestant , tallem les dues xulles a daus petits. Un cop ben calent l'oli de la paella i tirem els daus de cansalada i donem unes voltes. Seguidament i afegim els espinacs i donem unes voltes , salem al gust i donem unes voltes mes i servim ben calent.
Etiquetes: Verdures Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2760 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.