Espinacs amb cansalada

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Espinacs frescos-Dues xulles de cansalada viada-Oli d'ol

1 racions

Utensilis

Una olla grossa, una cullera de fusta, una escorredora i una paella.

Elaboració

Primer de tot bullim els espinacs amb aigua i sal i un cop bullits els retirem del foc i els escorrem i reservem de moment. Posem una paella al foc amb oli a calen-tar. Mentrestant , tallem les dues xulles a daus petits. Un cop ben calent l'oli de la paella i tirem els daus de cansalada i donem unes voltes. Seguidament i afegim els espinacs i donem unes voltes , salem al gust i donem unes voltes mes i servim ben calent.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2760 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

5 comentaris:

Misericòrdia LLurba diu:
M'agrada molt aquesta recepta, hi ha moltes fotos.
Si son de l'hort a l'olla són molt bons.
Maria Lourdes Jové Llauradó diu:
Es fet unes fotos molt bonicas, molt espresivas a punt de menjar.
Jordi Bosch Negre diu:
Hi tant que en son de bons.La verdura a casa , no se benbe si de l´hort , però ho intentem , la comprem sempre el diumenge a mercat. Gracies pels comentaris noies.
Domènec Garrofé diu:
Jo els faig sense bullir. Directament a la paella que suin: trobo que tenen mes gust
Jordi Bosch Negre diu:
Ostres no ho he provat mai de fer així. Ho provarè Domènec.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: