Nyoquis amb crema

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grans de nyoquis- Una mica de mantega-Una ampolleta de crema de llet-Una mica de salsa de tomata- Un formatge cremós-Una mica de romaní picat- Pebre- Sal-

3 racions

Utensilis

Un bol,una cullera de fusta,un morter, una olla i un cassó.

Elaboració

Bullim la pasta al punt i l'escorrem. A part desfem mantega en una paella amb el romaní , remenant constantment amb cullera de fusta. Afegim formatge cremós i llet fins a tenir una pasta homogenea. Afegim després salsa de tomata i afegim els nyoquis .Remenem be una estona i empolvorem amb julivert picat.

45min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2569 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: