Tortellinis amb salsa de Cabrales

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 125grams de tortellinis -Un tros de formatge Cabrales-50 centilitres de crema de llet-aigua-

1 racions

Utensilis

Un cassó gros, un cassó petit i una cullera de fusta.

Elaboració

Bullim els tortellinis amb aigua uns deu minuts i els escorrem. Posem un cassó al foc amb la crema de llet i quan s'escalfi bastant i afegim el formatge esmicolat i abaixem el foc , anem remenant constantment fins a obtenir una salsa. Emplatem els tortellinis i els tirem la salsa per sobre.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1597 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: