Crestes de carn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 paquets d'oblees (32 unitats)
  • 200 gr. de carn picada de vedella
  • 200 gr. de carn picada de porc
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 ceba
  • 1 dl.(mig got) de vi negre
  • 2 dl.(un got) de brou
  • 1 cullerada rasa de Maizena
  • 1 ou
  • Pebre
  • Sal

Elaboració

Pelar la ceba, picar ben fina i sofregir en una paella amb l'oli calent durant 4-5 minuts. Afegir els dos tipus de carn i daurar uns 5 minuts tot remenant.
Salpebrar i barrejar bé. Diluir la Maizena en el vi i afegir a la paella juntament amb el brou. Remenar uns instants i reduir fins obtenir la textura ideal per al farcit de les crestes. Deixar refredar la preparació.
Estendre les oblees, farcir amb la preparació, humitejar les vores i tancar-les sobre sí mateixes, pressionant les vores amb ajuda d'una forquilla.
Distribuir les crestes sobre una safata de forn i pintar-les amb l'ou batut. Coure al forn pre-escalfat a 180ºC, uns 12-15 minuts fins que estiguin daurades.

1h 30min

Notes

Aquest mateix farcit pot servir per a una empanada gran. Per a això, comprar 2 masses de pizza fresca i omplir amb la mateixa preparació.

Per


Recepta de cuina de Crestes de carn
Crestes de carn
per Imma Soto

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3847 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Dolça diu:
M'encanten les crestes, de qualsevol farciment! I jo també les enforno enlloc de fregir-les.
Imma Soto diu:
Doncs m'han sobrat oblees i vull fer un farcit amb ceba sofregida, tonyina i pebrots del piquillo. Si queden bones penjo la recepta.
Antonia Gallego Cortés diu:
estas empanadillas yo también las hago y estan buenisimas

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: