Carpaccio de salmó amb ibèric

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un llom de salmó cru- Oli d'oliva -Pernil ibèric-

1 racions

Utensilis

Un plat per servir i un ganivet de cuina.

Elaboració

Posem el llom de salmó al congelador una estona per poder tallar ben fi. Un cop això fet tallem el llom de salmó en trossos ben fins i els posem en un plat. Amanim el salmó amb una mica d'oli i després i posem els trossos de pernil a sobre. El deixem reposar una mica i estarà a punt per menjar.

30min


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2522 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Domènec Garrofé diu:
Aixo es com dir-ne: Salmo Serrano
Jordi Bosch Negre diu:
Si tens raò , nosaltres l´hem fet aquest nadal i és bonissim.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: