Rovellons i Pinatells enpadronats
Categoria:
Altres
Típica de: Port de Llançà
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mig quilo de rovellons i pinatells
- Una dotzena de pebrots del padrò
- Sis salsitxes
- Un raig de oli de oliva
- Un pols de pebre negre molt
- Un pols de sal
2 racions
Elaboració
Primer de tot netegem be els bolets i els tallem a trossos
Tallem a trossos les salsitxes
Traiem la polpa i llavors dels pebrots
Posem una cassola al foc amb oli a escalfar
Un cop ben calent i tirem les salsitxes i donem unes voltes
Seguidament afegim els bolets i per ultim els pebrots
Remenem be i deixem coure una estona, uns cinc minuts
Ara salpebrem el conjunt i remenem be
El plat estarà llest
30min
Notes
Jo faig servir per aquest plat una cassola de terrissa
Etiquetes: Bolets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2732 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.