Bunyols de lluç
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Bunyols
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 grms.de farina
- 1 ou
- Oli
- 1/2 kg.de filets de lluç (congelats)
- 1 culleradeta de llevadura amb pols
4 racions
Elaboració
Es descongela el lluç,es talla a troçets i es pasa per la paella amb una mica d'oli.
En un bol posarem la farina, el llevat, el rovell del ou, 2 culleradas d'aigua i sal.
Es remena be i afegim el lluç i la clara batuda a punt de neu.
Quant tinguem abundant oli ben calent a la paella i anirem posant a culleradetes la pasta, fins que es dorin.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3111 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.