Espaguetis a la carbonara
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Espanya → Italia
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Per a 2 persones:
- 200 g d'espaguetis
- 4 talls gruixudes de cansalada (100 g)
- 2 ous
- 6 cullerades de nata
- 2 cullerades grans de formatge parmesà (30 g)
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- sal
- pebre mòlt
2 racions
Elaboració
Posa abundant aigua (aproximadament 2 litres) a coure en una cassola gran. Quan comenci a bullir (bombolles), tira una culleradeta de sal.
Afegeix els espaguetis. A mesura que es vagin estovant, presionals amb una cullera de fusta perquè quedin ben coberts d'aigua. Deixa coure durant 10 minuts, removent de tant en tant. Escorrels
Retira l'escorça de les talls de cansalada i talla-le a daus. Posa l'oli a escalfar en una cassola àmplia i plana, quan estigui calent, afegeix els daus de cansalada i els fregim fins que es dorin (2-3 minuts). Afegeix els espaguetis, remou i retira la cassola del foc.
Trenca els ous en un bol, els bats i afegeix la nata, el formatge, sal (al teu gust) i una mica de pebre mòlt. Bat novament i aboca sobre els espaguetis. Barreja ràpidament amb una cullera de fusta i serveix.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1408 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.