Lluç a la biscaïna amb llagostins
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya i Pais Vasc
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 450 g de lluç fresc
- 8 llagostins
- 100 g de farina
- 1 got de vi blanc
- 1/2 l. de fumet de peix
- 20 g d'all
- 500 g de patates
- Oli d'oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
Posar a foc lent una paella amb un raig d'oli. Afegir l'all trossejat i ofegar durant mig minut.
Afegir els llagostins deixant que es facin durant un parell de minuts, fins que el seu color es torni daurat.
Afegir el lluç a la paella. Empolvorar damunt una mica de farina.
Després de 2 o 3 minuts, incorporar un raj d’oli , vi blanc i el fumet de peix. Ofegar durant 4 o 5 minuts a foc lent.
Incorporar la patata pelada i tallada a rodanxes a la paella. Deixar a foc lent durant uns minuts.
Emplateu
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1400 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.