Rap allagostat amb pimentón de la Vera i patata poché
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/4 Kg. rap
- 1/4 Kg. de patates
- 3 Cullarades oli
- l Ceba petita
- l Dent d'all
- l Fulla llorer
- Sal
- Pebre vermell de la Vera
2 racions
Elaboració
Palem les patates, les tallem a rodanxes d’un cm. més o menys i les fregim en una paella que quedin tovetes i les reservem (10 minuts) . També es poden bullir uns 15 minuts i pasar-les per la paella, 5 minuts. Jo prefereixo la segona opció. Serviràn de base pel plat.
Treiem la pell i l'espina central del rap, s'uneixen les dues mitats i es lliguen. Es sala i s'unta lleugerament amb l'oli i es passa pel pebre vermell de la Vera de manera gue quedi tot cobert. Es posa en una cassola, s'afageix la ceba, l'all, el llorer i dues cullarades d'oli. Es tapa i es posa a foc suau. Es deixa coure uns 12 minuts per cada banda.
Es deixa refredar i es treu del fil amb que s'ha lligat. Es talla a rodanxes i es serveix en un platera, sobre un llit de patates poché.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2295 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.