Confit d'ànec amb escalivada
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 cuixa d’ànec confitada envasada el buit
- Escalivada envasada al buit
- 1/2 patate al caliu ( opcional )
- Sal i pebre negra
1 racions
Elaboració
Desenvasem el confit i en una paella amb la seva grasa , quan està desfeta i afegim l’ànec confitat ( 5 minuts ) i reservem .
En la mateixa paella ( i deixem poc oli de la grasa que ve amb el confit d’ànec i saltejem l’escalivada afegin-ti una mica de sal i pebre, 1 minut .
Fem la mitja patate al caliu ( opcional )
Emplatem i servim
8min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1700 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.