Confit d'ànec amb escalivada

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 cuixa d’ànec confitada envasada el buit
  • Escalivada envasada al buit
  • 1/2 patate al caliu ( opcional )
  • Sal i pebre negra

1 racions

Elaboració

Desenvasem el confit i en una paella amb la seva grasa , quan està desfeta i afegim l’ànec confitat ( 5 minuts ) i reservem .
En la mateixa paella ( i deixem poc oli de la grasa que ve amb el confit d’ànec i saltejem l’escalivada afegin-ti una mica de sal i pebre, 1 minut .
Fem la mitja patate al caliu ( opcional )
Emplatem i servim

8min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1700 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: