Amanida tèbia de favetes i gules de poca feina
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 400 gr de favetes que comprem al mercat ja cuites
- 2 llaunes de gules
- Brots tendres d’ enciam o escarola o ruca,..
- Oli d’oliva
- Sal i pebre negra.
4 racions
Elaboració
En una cassola de fanc hi posem una mica d’oli i quant està calent i saltejem les favetes cuites uns 5 minuts.
A continuació hi afegim les gules i l’enciam. Ho ramenem tot molt bé i ho deixem 2 minuts amb el foc mig/alt.
Retirem i emplatem
10min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2969 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.