Croquetes de pollastre rostit
Categoria:
Altres
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pit de pollastre rostit ( explicat en altres receptes de rostit )
- 1/2 ceba
- 30 gr de mantega
- 30 gr de farina
- 175 ml de llet
- Sal
2 racions
Elaboració
Per a l'arrebossat: farina, ou i pa ratllat (per aquest ordre)
Primer fem la bexamel: Posem oli o mantega en una paella a foc viu (5 cullerades). Un cop calent hi afegim una mica de ceba ratllada i la daurem, a continuació hi tirem 4 cullerades soperes de farina i ho remenem ràpid que no es facin gromulls. Quan estigui tot destfet, hi tirem la llet poc a poc i de manera constant mentres anem remenant la farina. Quan tinguem la barreja amb aspecte de farinetes, ja està al punt. S'hi afegeix una mica de sal i nou moscada.
Deixarem refredar la beixamel fins que quedi molt espesa.
A part, trinxem el pollastre amb els dits o amb el minipimer (depenent si ens agrada trobar trossets de carn o no)
Per fer les formes de les croquetes posarem el pollastre trinxat en un bol i hi afegirem poc a poc la beixamel, vigilant que quedi una massa prou espesa com perquè agafi forma.
Quan tinguem les croquetes fetes les passarem per farina, ou i finalment pa ratllat (en aquest ordre).
I ja es podran posar a coure a la paella que previament haurem escalfat amb molt oli i a molta temperatura. Perquè estiguin al punt només haurem de rossejar-les per fora i vigilar q no estiguin massa estona al foc.
20min
Notes
No he contat el temps de rostir el pollastre
Etiquetes: Croquetes pollastre Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4021 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.