Bacallà amb mel
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un parell de talls de bacallà
- 100grs de farina
- 1 tassa de cafè plena de mel
- 1/4lt d'oli
- Aigua
1 racions
Utensilis
Una cassola, una escorredora i una paella.
Elaboració
Posem una cassola al foc amb el bacallà i cobert d'aigua i es deixa escalfar sense deixar que arrenqui el bull. Un cop cuit es treu de la cassola i es deixa escórrer be en un drap de cuina i con sigui sec es posa a la nevera. Un cop veiem el bacallà ben fred, el traiem de la nevera.
Preparem una pasta amb la farina , la mel i una mica d'aigua, que sigui una pasta compacte però no massa espessa.
Posem una paella amb força oli al foc i passem el bacallà per la pasta i després el passem a la paella.
Anem girant sovint el bacallà fins que es dauri una mica.
30min
Etiquetes: Bacallà Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
17864 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.