Carxofes a la brasa
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per grill
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: vegetariana
Estació: tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 4 Carxofes
- Oli
- Sal
- Pebre
2 racions
Elaboració
Talleu els tronxos de les carxofes i, agafant-les per la base, esclafeu-les perquè s’obrin.
Renteu-les i escorreu-les cap per avall i col•loqueu-les a les graelles amb les fulles cap per baix.
Al cap d’una estona gireu-les posant les fulles cap amunt i amaniu-les per dins amb sal, oli i pebre negre.
Deixeu-les coure uns 30 minuts més, fins que siguin ben cuites.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3779 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.