Besuc al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya i Madrid
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 besuc entre 1 Kg i 1,5 Kg
  • 2 patates
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet
  • 1 llimona
  • Sal
  • Pebre
  • Oli

4 racions

Elaboració

Direm al peixater que ens el prepari per fer al forn, ens el netejarà, escatarà i marcarà els talls.
Pelem les patates, d’un mig cm, la ceba i el tomàquet, i ho col.loquem a la safata del forn, salpebrem, com ho tallem prim, no ho coem una mica, amb el temps que s’ha de coure el peix també se’n faran la resta d’ingredients.
Salpebrem el besuc, a cada tall hi posem mitja rodanxa de llimona, el col.loquem damunt les patates, tirem un raig d’oli d’oliva i coem a 180º. El temps dependrà del pès , uns 50 minuts, per un besuc entre 1 Kg i 1,5 Kg

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1068 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: