Besuc al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya i Madrid
Dieta: baixa en greixos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 besuc entre 1 Kg i 1,5 Kg
- 2 patates
- 1 ceba
- 1 tomàquet
- 1 llimona
- Sal
- Pebre
- Oli
4 racions
Elaboració
Direm al peixater que ens el prepari per fer al forn, ens el netejarà, escatarà i marcarà els talls.
Pelem les patates, d’un mig cm, la ceba i el tomàquet, i ho col.loquem a la safata del forn, salpebrem, com ho tallem prim, no ho coem una mica, amb el temps que s’ha de coure el peix també se’n faran la resta d’ingredients.
Salpebrem el besuc, a cada tall hi posem mitja rodanxa de llimona, el col.loquem damunt les patates, tirem un raig d’oli d’oliva i coem a 180º. El temps dependrà del pès , uns 50 minuts, per un besuc entre 1 Kg i 1,5 Kg
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1068 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.