Cassola de rap
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Estació: estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6oo grms. de rap (pot ser congelat)
- 200 grms. de cebes
- 200 grms. de tomaquets
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 4 dents d'all
- 1/2 kgrm.de patates
- 1 culleradeta de pebre vermell dolç
- 1 copa de xeres
- Sal
- 6 cullerades d'oli
4 racions
Elaboració
Agafem una cassola de fang i posem l'oli a calentar.
Posem a la cassola la ceba i pebrots tallats a plumes molt fines.
Picar els alls i tomaquets i posem a la cassola.
Deixar fregir lentament, incorporar les patates pelades i tallades a rodanxes gruixudes, afegir el pebre vermell i remenar a poc a poc.
Afegir el xeres i 1/4 de litre d'agua (o brou de peix).
Tapem i deixar a foc lent uns 15 minuts, passat el temps i posem les rodanxes de rap, tapem i deixem 10 minuts mes.
Servir molt calent
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2300 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.