Pastis de carn picada

Ingredients

  • 1kgm. de carn picada (al gust pots ser de vedella de porc de pollastre o mig i mig)
  • 1 sobre de sopa de ceba o de xampinyons

5 racions

Elaboració

Es barreja la carn amb el sobre de sopa.
Es posa a un moltlle de plum-cake untat d'oli i folrat de paper de plata o de forn, tambe untat d'oli.
Es posa al forn durant 60 minuts aprox.
Es posa un pes al damunt i es deixa refredar.
Servir amb una amanida o una escalibada

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1584 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: