Alberginies al forn

Ingredients

  • 4 alberginies grans
  • 1 sobre de formatge ratllat tipus parmesa
  • 2 dents d'all
  • Alfabrega fresca (si no es pot trobar fresca la posarem seca)
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

Tallar les alberginies per la mitad.
Amb la punta del ganivet i fem uns talls a la polpa.
Posem sal, alls i alfabrega picats.Les regarem amb oli i les posem a forn fort uns 60 minuts aprox.
10 minuts abans de treure del forn i posarem el formatge.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9403 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: