Fricandó de vedella (recepta de la sogra )
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 talls ( o 3 si son petits ) de la part de la ¨llata¨ per persona.
- 3 cebes mitjanes
- Farina
- Canyella en pols
- Sal
- Oli de oliva
- 1 pot de Llaneges, jo ni poso 2.
- Un grapadet de moixernons dessecats
4 racions
Utensilis
Cassola de fons gruixut
Elaboració
Posarem els moixernons amb aigua per que se hidratin.
Esmicolarem la ceba ben petita i reservarem.
En la cassola que farem la carn i posem un bon raig de oli i el escalfem.
Salem cada tall de carn, li posem una mica de canyella i els enfarinem.
Els fregim, ben espolsats, uns trenta segons per banda i els reservem.
Amb el mateix oli sofregim la ceba, que salarem, afegirem un rajolí de aigua i deixarem coure, tapada, a foc suau fins que estigui transparent.
Repartirem la carn per damunt de la ceba, la cobrirem amb aigua calenta, salarem , afegirem els moixernons escorreguts i courem tapat a foc suau.
Anirem remenant, amb molt de conte, de tan en tant.
Quan casi estigui cuita abocarem les llaneges escorregudes i o deixarem acaba de coure.
I ja podrem emplatar i sucar- i pa.
2h
Notes
Es pot acompanyar de unes patates, mal tallades, fregides.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2902 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.