Col farcida

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 col
  • Farina
  • Llard
  • Sal
  •  

Per al farcit:

  • 500grs de carn picada
  • Molla d'1 llesca de pa
  • 1 ou
  • 2grans d'all
  • Julivert
  • Canyella
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Utensilis

Una olla,una escorredora,una plata de forn i fil per lligar els farcits.

Elaboració

Primer de tot traiem les fulles exteriors de la col , tallem el tronxo i posem a bullir en una olla amb aigua i un grapat de sal. Procurem que no es desfaci.
Un cop cuita, l'escorrem i , en un recipient, barregem tots els ingredients del farciment fins que quedin ben integrats. Farcim la col entre les fulles.
Un cop farcida , segellem la punta amb farina i aigua  i també la lliguem amb fil de cuina.
Després ho posem en una plata amb llard i aigua i posem al forn a coure una estona.

1h


Recepta de cuina de Col farcida

Així pot quedar.

Recepta de cuina de Col farcida

També pot quedar així.

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6458 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: