Amanida d'alvocat
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 100 grms. d'olives negres
- 3 alvocats madurs
- 300 grms de tonyina
- 3 tomaquets madurs
- 8 filets d'anxoves
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
- Julivert
4 racions
Elaboració
Pelem els tomaquets i ells tallem a dauets
Escorrem la tonyina de la llauna
Tallem els alvocats a daus, les anxoves, piquem el julivert
En un bol posem les olives i tots els ingredients, regem amb oli d'oliva i pebre negre, remenem be.
Servir fred
10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2078 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.