Llenguado a la bella molinera amb cruixents de verduretes
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre llenguados de ració, (300 grams)
- Salsa bella molinera
- Oli d'oliva
- Sal
- Farina
- Dos ous batuts
- Cruixent de verduretes
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Elaboració
Primerament, fem la salsa bella molinera i la reservem calenta damunt la planxa.
A continuació, fem el cruixent de verduretes com explico a les meves receptes, i un cop fregides, les reservem damunt un paper de cuina.
A part, netegem els llenguados, els hi traiem les pells, (la de sobre i la de sota), els salem, els passem per farina, per ou batut i els fregim amb oli d'oliva.
Quan són fregits, els posem en un plat, els cobrim amb la salsa bella molinera, els hi posem un grapadet de cruixent de verduretes com a guarnició, i ja els podrem servir a taula.
1h
Etiquetes: La cuina del llenguado Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1150 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.