Llenguado a la bella molinera amb cruixents de verduretes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre llenguados de ració, (300 grams)
  • Salsa bella molinera [Veure recepta]
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Farina
  • Dos ous batuts
  • Cruixent de verduretes [Veure recepta]

4 racions

Utensilis

Una paella gran

Elaboració

Primerament, fem la salsa bella molinera i la reservem calenta damunt la planxa.
A continuació, fem el cruixent de verduretes com explico a les meves receptes, i un cop fregides, les reservem damunt un paper de cuina.
A part, netegem els llenguados, els hi traiem les pells, (la de sobre i la de sota), els salem, els passem per farina, per ou batut i els fregim amb oli d'oliva.
Quan són fregits, els posem en un plat, els cobrim amb la salsa bella molinera, els hi posem un grapadet de cruixent de verduretes com a guarnició, i ja els podrem servir a taula.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1150 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: