Sigrons amb cues de porc
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 pots grans de sigrons cuits
- 6 cues de porc tallades a talls de 3 cmt. aprox. (la part de dalt que no te pell la guardarem per un brou)
- 1 ceba gran tallade petita
- 4 cullerades soperes de salsa de tomaquet cassola
- Pebre vermell picat (al gust)
- 1 culleradeta de cafe de pebre vermell dolç
- 1 raig de vi ranci
- Picada de julivert i 4 grans d'all
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre en gra
- 1 fulla de llorer
- 1/2 pastilla de brou
6 racions
Elaboració
Posem a bullir les cues amb 8 boles de pebre i sal, quant estigin cuites les reservem i guardem 1 vas de l'aigua de bullir.
Rentem be els sigrons i reservem
En una cassola amb oli fem el sofregit de ceba i tomaquet, i posem la fulla de llorer i tirem el vi ranci, deixem reduir, afegim els pebres la pastilla de brou i la picada d'all i julivert.
donem unes voltes i posem les cues, els sigrons i el vas de l'aigua de coccio.
Deixem que tot fagi xup-xup uns 15 minuts a foc lent, rectifiquem de sal i pebre.
Servir molt calent.
Queda molt bo fet un dia per l'altre.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
822 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.