Truita de porro amb carn picada de vedella
Categoria:
Ous i làctics
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Alta
Ingredients
- 3 Porros
- 750g de Carn Picada de Vedella
- 6 Ous
- 1 Got de vi blanc
- Sal
- Oli
8 racions
Elaboració
1. Feu una incisió al llarg del porro i passeu-lo per sota l'aigua per treure la sorra que hi pugui haver quedat.
2. Talleu el porro ben finet i poseu-lo en una paella que tindreu al foc amb un rajolí d'oli, amb una mica de sal perquè ajudi a coure's. Deixeu sofregir durant 10 minuts.
3. Quan hagin passat aquests 10 minuts poseu la carn, i deixeu-ho tot fins que la carn canvïi de color, aproximadament 10 minuts.
4. Poseu un got de vi i deixeu reduïr durant 20 minuts.
5. Bateu els ous, i el que heu sofregit, després d'haver-ho deixat refredar una mica ho poseu a l'ou i ho barregeu bé.
6. Passeu un paper absorbent per la paella per treure l'excés d'oli i poseu la barreja.
7. Amb una espàtula aneu desenganxant i gireu la truita amb una tapa quan veieu que l'ou ha quallat bé, i després ho deixeu quallar per l'altre costat.
8. Quan ha quallat bé, ja ho podreu servir.
1h
Etiquetes: Truites Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2612 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.