Paella de carn picada de vedella
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Tasses d'arròs
- 4 Tasses d'aigua (Recordeu que son dos tasses d'aigua per cada una d'arròs)
- 250g. de Carn Picada
- Tomàquet fregit i triturat
- 1 Pot de cigrons en conserva
- 1 Llauna de Pebrot en conserva
- Colorant alimentari
- Sal
- Oli
- Avecrem
6 racions
Elaboració
1. En una paella o paellera, poseu un raig d'oli i poseu la carn a fregir amb una mica de sal.
2. Quan la carn ha canviat de tonalitat, poseu el pebrot i els cigrons i el tomàquet. Deixeu que es sofregeixi tot i es vagi integrant.
3. Poseu l'arròs i barregeu bé. Seguidament l'aigua amb el colorant alimentari i avecrem. Deixeu bullir durant 25 minuts fins que s'evapori. És important que durant la cocció tasteu i corregiu el gust, i quan l'aigua s'hagi evaporat i l'arròs estigui cuit, ja el podeu servir.
35min
Notes
Aquesta és una recepta que vaig trobar al setmanari "Tot Sant Cugat" de Sant Cugat del Vallès.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1672 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.