Rovellons del terme d'Arenys de Munt a la brasa

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams de rovellons del terme d’Arenys de Munt.
  • 4 grans d’all
  • 1 branqueta de julivert
  • Oli d’oliva
  • Sal

4 racions

Utensilis

Una graella.

Elaboració

Es netejen els rovellons per sobra amb un drap sense aigua i per sota on hi ha les llàmines es bufen bé .
Es posen sobre la graella per anar a la brasa, primer amb la cua cap avall i molt poc oli. Depend del tamanys dels rovellons, els anem girant, cua cap amunt.
Quan els anem tenint amb la cua amunt i tirem una mica de picada d’all i julivert ( només una mica) , oli al forat de la cua i una mica més d’oli a les llàmines. També podem posar sobre les llàmines una mica d’all laminat sense julivert.
A mí, particularment, m'agraden més sense julivert, així tenen més gust de rovellons.
Normalment , es fan en uns 7 o 8 minuts, segons la mida dels mateixos. Els més petits els anem traient abans i els posem en una safata tapada perquè no es refredin. En l’últim momento els hi podem donar un toc més de brasa , si estan freds.
Nota: Dic del terme d'Arenys de Munt com puc dir Vallgorguina, Sant Iscle de Vallalta, etc. No es poden comparar amb els dels Pirineus que tenen molt poc gust.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1776 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Montserrat Bosch Masdeu diu:
Aixo si que es veritat. Els del Pirineu, pel meu gust son mes aigualits.
Montserrat Bosch Masdeu diu:
Aixo si que es veritat. Els del Pirineu, pel meu gust son mes aigualits.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: