Amanida molt variada i “especial”

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Endívies
  • 50 g de Formatge d’ovella
  • 2 Tomàquets d’amanir mitjans
  • ½ alvocat
  • Una mica d’escarola
  • Una mica d’enciam
  • 6 Maduixes
  • 1 Cogombre
  • Uns quans fruits secs
  • Sal
  • Oli d’oliva verge extra
  • Vinagre de Módena
  • Una cullerada de mostassa de Dijon groga.

2 racions

Elaboració

-Netegem una mica d’ecarola i d’enciam.
-Pelem el cogombre a làmines i d’una làmina en fem 2 o 3 trossos.
-Rentem els tomàquets i en fem grills
-Tallem el formatge en rectangles petits.
-Netegem les maduixes i si no són grans les deixem senceres.
-Netegem les endívies, traiem les fulles més tendres i les deixem senceres.
-Agafem el mig alvocat, li treiem la pell i en fem trossos.
-Barregem en un pot de plàstic que tingui forat ( del tipus dels ciclistes ) , l’oli d’oliva verge extra , el vinagre i una cullera de mostassa de Dijon groga. Tot molt ben barrejat i que quedi prou líquit per poguer amanir amb el pot.
-En un plat gran i fondo, anem posant els ingredients: les endívies al lateral , el mig l’enciam i l’escarola , a mesura que i posem els ingredients ho salem una mica i també un raig de la barreja d’oli, vinagre i mostassa, continuem posant ingredients : els talls de formatge en els laterals, les maduixes amb els grills de tomàquet i els trossos d’alvocat pel mig , el cogombre laminat pels laterals i pel mig i finalment els fruits secs escampats. Una mica de sal i ho amanim amb la barreja d’abans.
-Ja es pot servir.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2848 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: