Tonyina a la planxa amb samfaina

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 talls de tonyina fresca ( d’uns 150 – 200 g cadascun )
  • 1 bossa d’enciams variants.
  • 2 cebes pelades
  • 1 pebrot vermell
  • 2 pebrot verd
  • 8 tomàquets vermells, pelats i desgranats
  • 2 grans d'all
  • 1 albergínia sense pelar
  • 1 carbassó sense pelar
  • Oli d'oliva verge i sal

4 racions

Elaboració

-Netegem les verdures i les tallem a daus regulars.
-Posem una paella al foc amb oli i anem fregint les verdures per aquest ordre; primer la ceba amb els alls, després el pebrot vermell i el verd, després l'albergínia i el carbassó i per últim els tomàquets. El foc primer baix i la paella tapada. Anem remenant sovint , cap al final el foc alt.
-Deixem que es faci la samfaina, són uns 30 minuts i la reservem.
-Coem la tonyina en una planxa ben calenta i la reservem. Són uns 2 o 3 minuts per costat.
-Posem al fons del plat la samfaina en un motlle rodó ( uns 8 cm de diàmetre ) i alt ( uns 4cm ) , la tonyina al costat , una mica de barreja d’enciams i l ho amanim amb una mica de sal i un raig d'oli d'oliva verge.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1254 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: