Ous ferrats ecològics amb foie fresc i a sota patates a rodanxes
Categoria:
Ous i làctics
Recepta per forn
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Ous ecològics.
- 1 Patata mitjana
- 80 g de foie fresc
- Oli d’oliva
- Sal
1 racions
Elaboració
-Pelem la patata , la tallem a rodanxes i la posem al fons d’una cassoleta de fang , que ens servirá de plat.
-Posem la cassoleta al forn ,amb les patates a rodanxes, una mica d’oli i sal. El forn a un 200 graus i les deixem coure uns 35 minuts. Passat aquest temps, mirem si necessiten 5 o 10 minuts més.
-Mentre fem en una paella amb bastant d’oli , el 2 ous ferrarts. Els reservem.
-En una planxa ben calenta, fem el foie fresc ( 3 o 4 trossos) , tomba i tomba , 1 minut per costat El reservem.
-Traiem la cassoleta del forn amb les patates a rodanxes , sobra i posem els ous ferrats i el foie.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1541 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.