Delicies Tébies D'endivia
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 pera conferencia
- 1 llimona
- 100 gs de formatge fresc
- 10 nous pelades
- 75 gs de formatge gorgonzola
- 1 paquet d'endivies
- 75 gs de pernil curat a daus
- Oli d'oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
Tallar la pera a daus i ruixar els trossets amb el suc de la llimona. Reservar. Tallar el formatge fresc també a dauets.
Trossejar les nous i barrejar-les amb el formatge gorgonzola esmicolat, la pera, el formatge fresc i un pessic de sal.
Omplir les fulles d'endivia amb aquesta massa.
Daurar el pernil amb abundant oli fins que quedi cruixent. Afegir els daus sobre les endivies i servir fulles d'endivia amb aquesta massa
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1812 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.