Delicies Tébies D'endivia

Ingredients

  • 1 pera conferencia
  • 1 llimona
  • 100 gs de formatge fresc
  • 10 nous pelades
  • 75 gs de formatge gorgonzola
  • 1 paquet d'endivies
  • 75 gs de pernil curat a daus
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

Tallar la pera a daus i ruixar els trossets amb el suc de la llimona. Reservar. Tallar el formatge fresc també a dauets.
Trossejar les nous i barrejar-les amb el formatge gorgonzola esmicolat, la pera, el formatge fresc i un pessic de sal.
Omplir les fulles d'endivia amb aquesta massa.
Daurar el pernil amb abundant oli fins que quedi cruixent. Afegir els daus sobre les endivies i servir fulles d'endivia amb aquesta massa


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1909 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: