Crema de Verdures – Hortalisses
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Crema
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Porro
- 1 Carbassó
- 3 Pastanagues petites
- 2 Patates petites
- 1 Ceba
- Oli d’oliva
- Sal
- Pa fregit ( opcional ).
- Aigua
2 racions
Utensilis
Batedora.
Elaboració
-Rentem bé les verdures i les trossegem.
-Posem a escalfar oli en una cassola i hi afegim la ceba, abans que agafi color hi afegim la resta de les verdures i deixem ofegar durant uns 5 minuts.
-Passat aquest temps cobrim amb aigua i hi afegim la sal, tapem i deixem coure fins que les verdures estiguin tendres uns 20 minuts. Reservem el brou.
-Traiem del foc, agafem una mica de brou , ho batem tot amb la batedora elèctrica fins a obtenir una crema . Si la volem més lleugera, afegim una mica més de brou del que havíem apartat fins que estigui al nostre gust.
-En el moment de servir-la li podem afegir uns trossets de pa fregit.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2277 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.