Esparrecs verds amb formatge de cabra
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un manat d'esparrecs d'horta,aigua, sal,oli d'oliva,pebre en pols,vinagre de vi i formatge de cabra en un tros.
2 racions
Elaboració
Primer de tot posem a bullir els esparrecs amb abundant aigua i un pols de sal. Mentrestant preparem una vinagreta amb oli d'oliva, vinagre i el pebre, la tindrem a punt. Preparem tambè uns encenalls de formatge de cabra.Un cop bullits els esparrecs els escorrem be i els posem en un plat, els amanim amb la vinagreta i posem els encenalls de formatge escampats per sobre.Si volem que el formatge es fongui una mica, li fem una volteta al micro i estarà llest.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1859 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.