Carxofes naturals bullides

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 Carxofes
  • Oli d’oliva verge
  • Aigua
  • Sal
  • Pebre negre mòlt ( opcional )

1 racions

Elaboració

-Netegem les carxofes i els hi treiem les fulles menys tendres.
-Posem al foc un olla amb aigua i sal.
-Taiem les carxofes per la meitat.
-Quan l’aigua bull , tirem les mitges carxofes a l’olla i deixem coure uns 7 minuts.
-Les emplatem i un bon raig d’oli d’oliva verge per sobre.

10min


Recepta de cuina de Carxofes naturals bullides
En el plat per degustar-les
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3139 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: