Morro de porc fregit
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Tapes
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 Careta de porc
- Oli de gira-sol
- Sal.
- Pebre negre
8 racions
Utensilis
Escorridor
Elaboració
-Agarrem la careta i la rentem i sequem bé.
-Després la tallem a trossets. Aquesta és la fase més dura del procés, perquè està molt dura i reservem la part del morro.
-En una paella hi posem molt oli a escalfar. Quan ja està ben calent, hi tirem el morro dins i el salem i tirem el pebre negre, baixem un poc el foc i el tenim fregint uns 15 minuts més o menys.
-Quan ja està ben dauradet, el treiem i l'escorrem bé per després poder-lo menjar. Si fa falta, podem afegir més sal.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
10698 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.