Cua de bou amb bolets
Categoria:
Carns
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1,6 kg de cua de bou
- 1 l de vi negre
- Farina
- Oli d'oliva
- 1 Copa de vi ranci
- Pebre vermell dolç
- Aigua
- 1 kg de bolets entre llenegues i rossinyolsrovellons
- 2 Tomàquets
- 2 Pastanagues
- 2 Cebes
- Llorer
- Ginebró
- Sal
4 racions
Utensilis
Túrmix i colador xinès.
Elaboració
-Posem en un bol els tomàquets, les cebes i les pastanagues, tot tallat a trossos, el vi negre i la cua de bou i ho deixeum macerar durant 24 hores.
-Reservem les verdures i el vi negre, retirem la cua, l’enfarinem i fregim en una paella amb oli abundant i ben calent. Quan estigui daurada, la retirem i reservem.
-A la mateixa paella, hi posem les verdures de la maceració, el pebre vermell, el llorer, el ginebró, la sal i el vi ranci i ho deixem coure tot junt durant 5 minuts.
-Mentrestant, posem en un cassó el vi negre i l'aigua i ho deixem bullir. Després, hi afegim les verdures de la maceració, ho deixem bullir tot junt durant 5 minuts.
-Ho triturem amb el túrmix i ho passem pel colador xinès.
-A continuació, ho posem tot en una cassola juntament amb la cua de bou, tapem la cassola i ho deixem coure a foc suau durant 2 hores.
-Finalment, en una paella amb una mica d'oli saltem les llenegues i rossinyols prèviament salpebrats fins que quedin dauradets.
-Emplatem la cua de bou, amb els bolets i ho salsem tot amb el suc de la cocció.
2h 20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3613 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.