Truita d'espàrrecs de marge
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Espàrrecs de marge que he anat a collir.
- 4 Ous de pagès
- Una mica d’oli d’oliva
- Una mica de sal.
2 racions
Elaboració
-Saltem els espàrrecs en una paella, amb una mica d’oli i sal, perquè quedin una mica rossets i tous. Veureu que de seguida agafen un verd ben vistós.
-Batem els ous , incorporem els espàrrecs a l’ou batut.
-Finalment, ja només cal fer la truita. Us recomano que no la feu molta estona ja que deixar l'ou una mica cru a l'interior en millora el gust i textura.
Nota: En aquest cas els espàrrecs els vaig collir a Alquézar , on he passat les vacances de Setmana Santa.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7950 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.