Truita d'espàrrecs de marge

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Espàrrecs de marge que he anat a collir.
  • 4 Ous de pagès
  • Una mica d’oli d’oliva
  • Una mica de sal.

2 racions

Elaboració

-Saltem els espàrrecs en una paella, amb una mica d’oli i sal, perquè quedin una mica rossets i tous. Veureu que de seguida agafen un verd ben vistós.
-Batem els ous , incorporem els espàrrecs a l’ou batut.
-Finalment, ja només cal fer la truita. Us recomano que no la feu molta estona ja que deixar l'ou una mica cru a l'interior en millora el gust i textura.
Nota: En aquest cas els espàrrecs els vaig collir a Alquézar , on he passat les vacances de Setmana Santa.

15min


Recepta de cuina de Truita d'espàrrecs de marge
Foto meva dels espàrrecs que vaig collir.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Truita d'espàrrecs de marge
Truita d'espàrrecs de marge.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7950 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: