Timbal de gall d'indi a la cervesa
Categoria:
Carns
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 cuixes de gall d'indi trossejades
- 500 ml. de cervesa
- 1 ceba gran
- 200 gr. de xampinyons a làmines
- Oli d'oliva
- 1 branqueta de julivert
- Pebre
- Farigola seca
- 4 dents d'all
- Sal
4 racions
Utensilis
Anelles per emplatar.
Elaboració
Posar en un morter les dents d'all, la farigola i salpebrar. Picar fins que quedi una pasta. Embadurnar el gall d'indi amb la pasta i deixar macerar 24 hores.
Daurar el gall d'indi amb una mica d'oli d'oliva en una cassola. Retirar i reservar.
Pelar la ceba i tallar-la a rodanxes molt fines, gairebé transparents. Sofregir-la a foc suau en el mateix oli que hem daurat el gall d'indi.
Pujar una mica el foc i afegir els xampinyons a la cassola. Ofegar uns minuts i abocar la cervesa. Remenar i afegir el gall d'indi. Deixar bullir uns minuts i, al final, afegir el julivert picat.
Retirar el gall d'indi de la cassola i deixar reduir el suc uns minuts a foc fort. Desossar la carn i, amb l'ajuda d'una anella, muntar el plat. Regar amb la salsa obtinguda i decorar amb uns xampinyons.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1964 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.