Caçó o mussola a la marinera

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Talls de caçó o mussola
  • Farina
  • 1 Dotzena de cloïsses petites
  • 1 Pot de tomàquet fregit casolà
  • 1 Brick de fumet de peix.
  • 1 Ceba
  • 1 Gotet de vi blanc
  • Oli d’oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

Pelem la ceba i la tallem a quadrats petits i la reservem per després.
Agafem els talls de peix i els traiem totes les pells que puguin tenir. Els salem i els passem per farina d'un costat i de l'altre.
Agafem una cassola i la posem al foc amb una mica d'oli. Hi fregim el peix d'un costat i de l'altre. Quan està cuit el retirem.
Posem la ceba a la cassola i quan la veiem tova hi posem una mica de res de vi blanc. Hi tornem a afegir el peix , el fumet i el tomàquet fregit. Ho deixem uns 7 o 8 minuts. Un parell de minuts abans hi posem les cloïsses que s’obriran i remenem amb cura.
Ja es pot servir.

30min


Recepta de cuina de Caçó o mussola a la marinera
En el plat per degustar-lo.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5040 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: