Arròs melós amb carn i verdures
Categoria:
Arrossos i pastes
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 tassetes d'arròs
- 12 tassetes d'aigua
- 250 gr. de carn magra
- 250 gr. de pollastre
- 200 gr. de mongeta tendra
- 1 pebrot vermell
- 1 tomàquet
- 1 ceba
- 1 pastanaga
- 2 dents d'all
- 1 branqueta de julivert
- Oli d'oliva
- Pebre
- Sal
4 racions
Elaboració
Tallar la mongeta tendra a bocins i el pebrot a dauets. Trossejar el pollastre i la carn de porc.
Pelar i picar la ceba i els alls. Pelar la pastanaga i tallar a daus. Ratllar el tomàquet. Rentar el julivert, secar bé i picar ben fi.
Preparar una picada en el morter amb 1 dent d'all i el julivert.
Fregir la carn de porc i el pollastre en una cassola amb 4 cullerades d'oli uns 5 minuts. Salpebrar, retirar i reservar. En el mateix oli fegir la ceba a foc lent uns 8 minuts. Afegir l'altre all, també picat, el pebrot i la pastanaga i sofregir un parell de minuts.
Incorporar el tomàquet ratllat i la mongeta tendra, salpebrar i deixa coure uns 12 minuts a foc lent.
Afegir les carns a la cassola, afegir l'arròs i la picada i sofregir un parell de minuts. Abocar l'aigua calenta, rectificar de sal i remenar bé amb una cullera de fusta. Coure l'arròs a foc lent durant uns 18 minuts (ha de quedar una mica sucoset). Deixar reposar un parell de minuts i servir.
1h 40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2847 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.