Patates "de la mama"
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 4 Patates
- 1 Ou dur
- 1 llauna de tonyina en oli d'oliva
- 1 Llauna de pebrot del "piquillo" petita
- 2 Alls i julivert.
- Oli d'oliva verge.
3 racions
Elaboració
Bullim les patates amb pell. Les pelem i les tallem a rodanxes. Les col·loquem sobre una safata. En un morter piquem els dos alls amb el julivert, i hi afegim un bon raig d'oli i ho barregem bé. Tirem amb una cullera sobre de cada tros de patata una mica de picada d'all i julivert. Escampem bocins de tonyina sobre cada tall de patata. Tallem a trossos els ous durs, i l'escampem per sobre les patates. Escorrem bé els pebrots del piquillo, els trossegem i els escampem també per sobre.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2512 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.