Bacallà amb tomàquet i carxofa

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Llom de bacallà dessalat
  • 1 Carxofa gran
  • 3 Tomàquets madurs
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Oli d’oliva

1 racions

Elaboració

Traiem les fulles menys tendres de la carxofa i la tallem a grills prims.
En una paella amb una mica d’oli, salpebrem els grills de carxofa i els saltem, uns 2 minuts. Ho reservem.
Preescalfem el forn a 180 graus.
Tallem els tomàquets per la meitat, els hi traiem les llavors i en un plat els ratllem. Ho reservem.
En una safata de forn, hi posem de base el tomàquet ratllat amb una mica de sal, una mica d’oli d’oliva i sobre el llom de bacallà. Posem la safata al forn i deixem coure uns 10 minuts. Passat aquest temps, hi afagim els grills de carxofa que hem fregit una mica. Deixem coure un 5 minuts més.
Per emplatar: de base posem el tomàquet, a sobre el llom de bacallà amb la pell cap amunt i per sobre els grills de carxofa.
Ja es pot servir el plat.

25min


Recepta de cuina de Bacallà amb tomàquet i carxofa
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2429 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: