Garrinet rostit al forn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Garrinet petit
  • 2 kg de llard
  • 1 Cabeça d'alls
  • Sal
  • Pebre negre
  • Romaní i farigola
  • Com acompanyament (opcional): poma confitada, enciam i magrana.

4 racions

Elaboració

Tallem el garrinet a trossos i els salpebrem. Posem al forn una cassola grossa amb el llard, la cabeça d'alls, el romaní i la farigola. Quan el llard sigui fos i calent, hi afagim els talls de garrí i els confitem a foc molt lent 45 minuts, aproximadament.
Un cop confitat el garrí, el reservem a part. Colem el llard i el deixem refredar a la nevera fins que agafi cos (aquest llard decantarà, per precipitació, el suc de la cocció del garrí, que aprofitarem per al rostit).
Quan el llard sigui pres, el retirem amb molt de compte per poder aprofitar el suc. En una safata que pugui anar al forn hi posem els talls de garrinet, amb la pell mirant amunt. Els fem coure a 200 ºC, sense deixar de remullar-los, per tal que quedi la pell ben cruixent. Són uns 30 minuts més. Els últims 5 minuts, hi afegim una part de la seva salsa.
Ja es pot servir. L’acompanyament és opcional, en aquest cas, amanida de poma confitada, enciam i magrana.

1h 30min


Recepta de cuina de Garrinet rostit al forn
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2151 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: