Xai a la planxa amb mongetes del ganxet
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Carn de xai (2 costelles, 2 mitjanes i dos talls de cuixa)
- 200 g de mongetes del ganxet amb trossets de cansalada viada, comprades en un lloc especialitzat en coure llegums, al moment.
- Sal
- Oli d’oliva
2 racions
Elaboració
En una planxa de cuina, hi posem una mica d’oli. Quan està ben calenta, salem una mica el xai i el posem a la planxa. Normalment, el xai agrada ben cuit. Per tant, necessitarem més o menys, uns 20 minuts per fer-lo. Quan s’està fent, l’anem girant continuament .
Mentre fem el xai , en una paella amb una mica d’oli, un cop ben calenta, saltem 5 minuts les mongetes del ganxet i les provem per si cal rectificar de sal.
Ja podem emplatar. Per persona: una costella, una mitjana i un tall de la cuixa. Al costat de la carn, les mongetes amb un raig d’oli d’oliva.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2984 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.