Carxofes fresques a la vinagreta

Ingredients

  • 1 Kg de Carxofes fresques
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Vinagre de vi negre
  • Oli d’oliva
  • Aigua

4 racions

Elaboració

Anem traient fulles de les carxofes fins arribar a la part tendra. Cada carxofa es talla en 4 trossos.
A part tenim aigua que hem bullit amb sal i en l'aigua bullint hi tirem les carxofes i deixarà de bullir. Quan torni a bullir les deixem uns 7 minuts i llestes.
S'escorren i quan estan fredes, les posem en una safata. A cada tros hi tirem una mica d'oli d'oliva, sal, pebre negre i vinagre de vi negre.
Queden delicioses.

20min


Recepta de cuina de Carxofes fresques a la vinagreta

En el plat per degustar-les.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1948 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Joana M Garcés Riera diu:
Hola;
Voldria saber si és poden conservar dins un pot de vidre, sence refrigerador, es a dir si és una conserva!!

Gracies moltes de Joana M.!!!
Jordi Garcia Miguel diu:
Hola,

No, no es pot. Per fer conserva el procediment és un altre.

El que si pots fer, és un cop bullides les congeles i quan les vulguis, les descongeles i segueixes el procés de la recepta.

Salutacions i salut,

Jordi

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: