Cuixes de pollastre al forn amb llit de patates i ceba
Ingredients
- 7 Cuixes de pollastre
- 4 o 5 Cebes
- 4 o 5 Patates
- Sal
- Oli d’oliva
- Pebre negre mòlt
- Romaní
6 racions
Elaboració
En una paella amb una mica d’oli, hi posem les cebes ben picades i les deixem coure uns 20 minuts. Ho reservem. Pelem les patates, les netegem i tallem en rodanxes. Les reservem. Agafem una safata de forn, hi posem una mica d’oli, de base la ceba i sobre les patates a rodanxes. Preescalfem el forn a 180 graus. Salpebrem les cuixes de pollastre, les posem a la safata sobre les patates amb una mica de romaní per sobre. Deixem coure uns 60 minuts. Ja es pot servir el plat.
1h 20min
Etiquetes:
Pollastre
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
11078 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.