Mitjanes de cabrit lletó amb patates saltejades amb alls tendres i ceba
Categoria:
Carns
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 12 Mitjanes de cabrit lletó
- 2 Alls tendres
- 1 Ceba
- 1 Patata mitjana
- 1 Gotet de vi blanc
- Julivert
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Oli d’oliva
1 racions
Elaboració
Pelem la patata, la rentem i tallem a rodanxes fines. Tallem a daus petits els alls tendres i piquem la ceba ben petita. En una paella amb una mica d’oli, salem les patates una mica i quan l’oli està calent, les posem a coure durant uns 10 minuts , anem remenant. Hi tirem el gotet de vi blanc amb els alls tendres i la ceba, deixem coure uns 10 minuts més. Ho barregem. La patata ha de quedar tova. Reservem la barreja.
En la mateixa paella, untada amb oli, quan està calenta, saltem les mitjanes de cabrit de llet salpebrades, uns 2 minuts per costat. Per emplatar, posem de base del plat la barreja de patata, all tendre i ceba amb les mitjanes de cabrit a sobre. Adornem amb julivert.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2632 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.